Eierskifterapport™

Tilstandsrapport ved salg av bolig: Eierskifterapport™ er den eneste tilstandsrapporten med et faglig rammeverk som benyttes ved boligsalg i Norge.

Takstmann Bergen

Tilstandsrapport ved salg av bolig

Enhver kjøper og selger bør kreve denne rapporten ved en bolighandel Rapporten er enkel og genial. Med det er det ikke sagt at den ikke er grundig. Det er sannsynligvis den grundigste rapporten på markedet.

En av styrkene ligger i at det kun er fagfolk som kan utføre rapporten. Fagfolk som har den rette grunnlaget for å bli takstmenn og den rette takstmann utdanningen for å kunne utføre BMTFs Eierskifterapport™ .

Hva gjør denne rapporten til Norges grundigste?

Det er flere årsaker til at denne tilstandsrapporten er Norges grundigste, den er laget av fagfolk, altså mestere i byggfag. Det er et viktig poeng.

En mester i et byggfag kjenner boligens styrker og svakheter. Det vil si en BMTF takstmann kjenner alle tidsepokene man har bygget boliger i Norge. Gjennom flere 100 år har man bygget boliger for nordmenn, og gjennom like mange år har boligene gjennomgått forbedringer. Eller i allefall forandringer. Byggmesteren er den eneste av dagens aktører som har vært med hele tiden.

En byggmester for noen hundre år siden lærte bort nye triks til sin lærling. Denne lærlingen ble senere mester og lærte bort sine triks til sin lærling. Sånn har det fortsatt frem til i dag.

Dersom du ønsker å bestille en Eierskifterapport™, så må du bestille den direkte gjennom din BMTF-takstmann.

Du vil også finne en takstmann som utfører Eierskifterapport™ på denne siden.

Takstmann Bergen
Finn Takstmann
Eierskifterapport
Skadetakst
Verditakst
Takstmann Utdanning