Skadetakst

Takstmann Bergen

Her er en enkel måte å velge takstmann og skadetakst i Bergen:

Dersom din eiendom utsettes for en skade, vil det som regel være nødvendig med en skadetakst. Dersom skaden dekkes av et forsikringsselskap,så vil normalt forsikringsselskapet sende en egen takstmann, og deretter firma for å reparere skaden. Av og til kan man stille spørsmål om hvor objektivt dett er. Firmaet som utfører skaden og takstmannen har da muligens et bånd til forsikringsselskapet. Det vil si; Du trenger en uavhengig takstmann.

Uavhengig takstmann

I mange tilfeller kan det lønne seg for boligeieren at oppdraget blir utført av en uavhengig takstmann. Det er også viktig at en takstmann som utfører skadetakst i Bergen kan stå ved din side dersom det skulle utvikle seg til konflikter. Dette er like viktig om du velger en takstmann i Trondheim, en takstmann i Kristiansand, som om du velger en takstmann i Rogaland.

Unngå ekstrakostnader

Er forsikringsselskapets takstmann byggekyndig?

Dersom forsikringsselskapets takstmann ikke får med seg alt, eller at han feiltolking skadeårsak. Dette kan påføre forsikringstaker store kostnader. Problemene oppdages kanskje ikke før et par år etterpå. Dette er årsaken til at du bør velge en byggekyndig takstmann. Du kvalitetssikrer takstmannen best ved å sjekke om han er en BMTF takstmann.

Skadetakst i Bergen

Oppsummert: Dersom du trenger en skadetakst i i ditt lokalområde, så bør du velge en uavhengig takstmann fra BMTF.

Takstmann Bergen
Finn Takstmann
Eierskifterapport
Skadetakst
Verditakst
Takstmann Utdanning